MENNEET TILAISUUDET

Maksulliset ja maksuttomat tilaisuudet
Koulutukseen ilmoittautuminen ja hakeminen ovat sitovia. (Ilmoittautumislomakkeen lähettäminen tarkoittaa koulutuspaikan varaamista.)
Koulutuksissa ja seminaareissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai 14 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä järjestäjille.

Myös maksuttomissa tilaisuuksissa pyydämme ilmoittamaan peruutukset. Nämä ehdot ovat voimassa SYKEn järjestämissä koulutuksissa ja seminaareissa, mikäli koulutuskohtaisesti ei ole muuta ilmoitettu.

Peruutus sairaustapauksissa:
Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % kurssimaksusta takaisin esittämällä sairauslomatodistuksen kahden viikon (14 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.
Kurssipäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan meille mahdollisimman pian koulutuksen järjestelyistä vastaavalle henkilölle.

Peruutuksista on aina ilmoitettava kirjallisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä, koulutuksen järjestelyistä vastaavalle henkilölle. Muista aina ilmoittaa peruuttajan nimi ja organisaatio sekä kurssin nimi, ajankohta, jonka osallistuminen peruutetaan.

Ilmoittautuminen ei edellytä kirjautumista eikä palvelutunnusta. Halutessasi voit luoda tunnuksen ja täyttää ilmoittautumistiedot etukäteen, jolloin ilmoittautuminen on jatkossa helppoa ja nopeaa.

Menneet tilaisuudet ja menossa olevat tilaisuudet löydät tästä 

PALVELUTUNNUS
Palvelutunnusta tarvitset, kun haluat itse peruuttaa, muuttaa/muokata ilmoittautumista tai annat palautetta käydystä tilaisuudesta

Palvelutunnuksen saat kurssivahvistuksen tai palautepyynnön yhteydessä.
HUOM!
Palvelutunnusta ei tarvitse ilmoittautumisen yhteydessä.

Palvelutunnus
Kirjaudu palvelutunnuksella